De 49e Nacht van Zaamslag zal verreden worden op 25 en 26 mei 2024.

Uitzetters zijn Floor en Marijke van de Velde. De rit wordt gecontroleerd door Henk Melkert.

Wedstrijdtafel in Café de Tempelier (Plein 23 te Zaamslag - of bij mooi weer in de kiosk tegenover het café), Rustpauze en Finish bij HCR Dallinga (Nieuwe Kerkstraat 5 te Sluiskil). Bovendien is er een mogelijk om deel te nemen aan een praktische proef op het terrein van H4A aan de Wervenweg 10 te Sluiskil. Indien u wenst deel te nemen kunt u dat in het inschrijfformulier aangeven.

De eerste deelnemers zullen vertrekken vanaf het Plein te Zaamslag om 19:01 uur. De eerste deelnemers zullen rond de klok van 1 uur aan de finish arriveren...

Er kan worden ingeschreven in de SPORT klasse, TOUR klasse en INSTAP klasse. De Sport klasse is bedoeld voor de meest ervaren deelnemers of voor deelnemers die al meerdere jaren in de Tour klasse hebben meegedaan en de uitdaging aangaan om mee te strijden in de Sport klasse. Doet u voor het eerst mee aan een kaartleesrit? Schrijf dan in voor de "Instap klasse". Heeft wel al wat vaker deelgenomen aan een kaartleesrit? Dan kunt u inschrijven in de Tour klasse.

Vanwege oplopende kosten van het ere-metaal en omdat we het inschrijfgeld zo laag mogelijk willen houden, wordt er dit jaar GEEN apart oldtimer klassement opgemaakt.  
Wel willen we de deelname van damesequipes promoten. Daarom willen we per klasse de best geklasseerde damesequipe belonen. Graag de optie DAMES Equipe invullen indien het team volledig uit dames bestaat (bestuurder en navigator).

De kosten voor deelname bedragen €65,- per equipe. Extra inzittenden zijn alleen mogelijk in de INSTAP klasse voor zover het voertuig dit toelaat. Extra inzittenden betalen €15,- per persoon en ontvangen daarvoor de benodigde consumptiebonnen die in Café de Tempelier, Plein 23 te Zaamslag bij de start en bij HCR Dallinga te Sluiskil tijdens de pauze en na afloop kunnen worden ingewisseld voor o.a. een consumptie(s), soep met broodjes en een broodje kroket.

Inschrijven
De inschrijving zal worden aangekondigd via deze website en onze facebookpagina. De inschrijving bedraagt € 65,- per equipe. Eventuele extra inzittenden zijn toegelaten in de Instapklasse, voor zover het voertuig dit toelaat. Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 15,- per extra inzittende. Dit is inclusief een aantal consumptiebonnen bij de start, Soep met broodjes tijdens de rustpauze of na de finish. Op de wedstrijddag zelf kan ook nog ingeschreven worden vanaf 17.00 uur tot 18:30 uur aan de wedstrijdtafel in Café de Tempelier, Plein 23 te Zaamslag (of bij mooi weer in de Kiosk tegenover het café) voor zover er nog plaatsen vrij zijn.

 

Om alvast te noteren: 

 za 10/ zo 11 mei 2025 50e Nacht van Zaamslag (avond/nacht rit)

 

Saturday the 22nd. webdesign ©2015 Hemel Video - Templates Joomla 3.3